Borgplaats Modulair

Bent u op zoek naar duurzame en flexibele toepassingen voor woonruimte of mogelijkheden in de recreatieve sector?


Borgplaats helpt u om daarvoor de juiste oplossing te vinden.

Modulaire zorgwoningen

Onze modulaire zorgwoningen zijn kant-en-klare zelfstandige woningen die je op het terrein van je eigen huis kunt plaatsen. Ze zijn makkelijk te verplaatsen en zijn voorzien van alle moderne comfort en Smart home toepassingen. Wij bieden de mogelijkheid om, voor zolang het nodig is, bij uw mantelzorger te zijn voor de (dagelijkse) ondersteuning, maar wel met zelfstandigheid, comfort, veiligheid en privacy. Een woning kan bijvoorbeeld in de achtertuin geplaatst worden. Ook voor zorginstellingen zijn onze modulaire woningen inzetbaar.

Voor Wonen en Recreatie

Onze AM modules zijn ergonomisch en strak van ontwerp en zijn ontworpen met onderhoudsvrije kunststof panelen of kunnen gedeeltelijk worden uitgevoerd met Siberische larikshouten gevelbekleding. Zij zijn uitermate geschikt voor wonen of voor recreatieve toepassingen, zoals Bed& Breakfast of vakantiewoning. De indeling bestaat uit een woonkamer met een open keuken (inclusief keukenapparatuur), één- of tweepersoons slaapkamer met badkamer en toilet. De ramen van de modules zijn voorzien van een schuifpui.

Tuinkantoor, Salon en Wonen

Onze LIV modules zijn geschikt als tuinkantoor, maar ook voor salon- of atelier ruimte. Zij zijn eenvoudig achter in de tuin te plaatsen en worden uitgevoerd met openslaande deuren om te genieten van het buitengevoel. Met de grotere modellen kunt u ook zelfstandige woonruimte creëren.

Recreatie en Woonprojecten

Bent u op zoek naar duurzame en flexibele toepassingen voor woonruimte of recreatiemogelijkheden zoals Bed & Breakfast of een goede aanvulling voor uw recreatiepark? Wij kunnen u daarvoor de juiste oplossingen aanbieden. QHome staat voor hoogwaardige snelle bouw, High Tech en doordacht tot in het kleinste detail. Onze hoogwaardige units worden gebouwd op basis van modulaire prefab, smart home technologie en uitermate geschikt voor recreatieparken en woonprojecten.

INRICHTING

Onze prefab modules zijn gericht zowel op duurzaamheid als op de toekomst door gebruik te maken van isolerende materialen, elektrische verwarming via muur-radiatoren, warmtepomp of vloerverwarming. Onze zorgwoningen kunnen worden uitgevoerd met Smart home technologie (domotica).

MATERIALEN

De gekozen materialen zorgen voor duurzaamheid en hebben, afhankelijk van het model en de toepassing, goede (geluid) isolerende eigenschappen om in alle rust en comfort te kunnen leven en verblijven.

PROJECTEN

Met het aanbod van de diverse modellen met elk hun eigen uitstraling, zijn onze modules uitermate geschikt voor projecten of woonoplossingen. Denk aan bijvoorbeeld woonconcepten voor senioren (communities), voor starters op de huizenmarkt, huisvesting voor studenten of het opnieuw inrichten van een recreatiepark.  

Neem contact met ons op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Of stel uw vraag via het contactformulier wij helpen u graag verder. Wij zijn dagelijks bereikbaar tijdens kantooruren. Bezoek op afspraak.

Investering­smogelijkheden in Modulair

Vondellaan Vastgoed biedt u ook de mogelijkheid aan om in Modulaire woningen te investeren.

Bent u geïnteresseerd in het investeren in Modulaire woningen met een pandrecht en een vaste rendement? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer