Wilt u uw huis nu verkopen en er zo lang als u wilt blijven wonen?

Het is mogelijk om uw woning via Borgplaats te Verzilveren, of daar in de markt de interesse voor te peilen. Wij zijn u hier graag verder mee van dienst en bieden u begeleiding bij iedere stap in het proces. Wanneer u het contactformulier of de calculator invult maken wij samen met u een overzicht van uw woning en de mogelijkheden. Bel of e-mail ons gerust voor verdere informatie.

Voor het verzilveren van uw woningwaarde heeft u via Borgplaats twee mogelijkheden:

  • 1. U kunt uw huis nu verkopen en overdragen; daarna huurt u de woning van de investeerder zolang als u dat wilt;
  • 2. U kunt uw huis verkopen en pas leveren wanneer u de woning verlaat; u blijft dan juridisch eigenaar en betaalt geen huur.

Om uw woning zo goed mogelijk aan te bieden bij investeerders, zal er een waardebepaling van de woning worden opgevraagd. De kosten hiervoor bedragen EUR 50,-. Deze kosten zullen bij u in rekening worden gebracht. Komt het tot een transactie, nemen wij deze kosten over.

In alle gevallen bepaalt u wat u nu wilt ontvangen voor uw woning, rekening houdend met de lopende hypotheek. Wanneer u de woningwaarde, het aantal jaren dat u wilt blijven wonen en het bedrag wat u bij aanvang wenst te ontvangen invult, krijgt u een indicatieberekening van de huurprijs.

Bekijk onze Calculator om een eerste indruk te krijgen van wat voor u de mogelijkheden zijn: