Borgplaats is hét online platform dat bemiddelt bij het matchen van verkopers en investeerders en dat oplossingen biedt voor de Nederlandse huizenmarkt. Borgplaats brengt investeerders en woningeigenaren bij elkaar zodat zij langer van hun woning kunnen blijven genieten

Uw huis verkopen en terughuren? Thuisborg koopt woningen en verhuurt deze direct aan de verkoper terug. De verkoper krijgt zo weer de beschikking over het vermogen dat eerst in het huis vastzat. Het voordeel van uw huis verkopen en er als huurder in blijven wonen, is in de eerste plaats dat u de woning en de woonomgeving houdt die uw eigen plek is; onbezorgd en net zo lang als u daar zelf wilt blijven wonen.

Door grote belangstelling kan Thuisborg niet alle woningen in één keer verzilveren. Woningen die wij niet direct aankopen komen in aanmerking voor plaatsing op Borgplaats.

Wanneer u uw woning wilt verzilveren, of de interesse in de markt hiervoor te peilen door plaatsing op Borgplaats, zal er een waardebepaling van de woning worden opgevraagd. De kosten hiervoor bedragen EUR 50,- en zullen bij u in rekening worden gebracht. Wanneer Thuisborg (alsnog) uw woning verzilvert of wanneer er via Borgplaats een bemiddeling plaats vindt, nemen wij deze kosten over.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om uw woning te verzilveren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.