Thermisch gemodificeerd hout

Geventileerde gevelbekleding kan ook worden gemaakt van thermisch gemodificeerd hout. Het geeft het huis een vleugje stijl, maar houdt ook warmte vast in het gebouw. Om dit materiaal te produceren, wordt het hout eerst warmte-behandeld, zodat het teer en vocht verliest. Deze technologie verlengt de levensduur aanzienlijk.

Steico FLEX isolatie

Voor de isolatie van de module wordt gebruik gemaakt van Minerale wol. De optimale keuze voor kwaliteitsisolatie in winter en zomer.

Het heeft een lage thermische geleidbaarheid, waardoor het een uitstekende isolatie is. Bestand tegen extreme temperaturen. Materiaal vervormt niet bij verhitting / afkoeling. Heeft een uitstekende dampdoorlaatbaarheid, waardoor het materiaal "ademt.

• Energiezuinig. Steico FLEX met laag warmtegeleidingsvermogen houdt de warmte binnen, waardoor de onaangename zomerhitte en de ondraaglijke winterkou worden verwijderd. Het is ook economisch voordelig.

• Milieuvriendelijk. Steico FLEX is gemaakt van natuurlijk hout en is een hypoallergene en ecologische isolatie. Het heeft geen schadelijk effect op de menselijke gezondheid en de natuur.

• Geluidsisolatie. Steico FLEX materialen hebben een geluidsisolerende kwaliteit en creëren een comfortabele en rustige sfeer in uw huis.

• Comfortabel microklimaat. In tegenstelling tot andere soorten “ademt” Steico FLEX, waardoor de lucht fris en aangenaam blijft. Het voorkomt muffe lucht en creëert een comfortabele microklimaat voor uw comfort