Over Borgplaats

Borgplaats is de online marktplaats van Vondellaan Vastgoed Beheer B.V. Wij specialiseren ons in het bij elkaar brengen van investeerders en eigenaren, voor de verkoop en terugverhuur van Nederlandse woningen.

Wilt u beleggen in courante, langjarig verhuurde woningen? Neem dan contact met ons op. Wanneer u overweegt in deze categorie vastgoed te beleggen is een minimaal rendement van 4% - 6% netto realistisch. U investeert rechtstreeks in het eigendomsrecht van een woning (een pand wat reeds is verhuurd) waardoor u direct een maandelijkse cashflow genereert.

want to know more of our services?

Als wij nieuwe beleggingspanden hebben kunnen wij u daarvan per e mail op de hoogte stellen. Deze overzichten zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u deze ontvangen, vul dan het contactformulier in.

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw woning via Borgplaats te verzilveren, of daar in de markt de interesse voor te peilen. Wij zijn u hier graag verder mee van dienst. Wanneer u het contactformulier invult maken wij samen met u een overzicht van uw woningen en wensen. Bel of e-mail ons gerust voor verdere informatie.