Borgplaats Modulair

Bent u op zoek naar duurzame en flexibele toepassingen voor woonruimte of mogelijkheden in de recreatieve sector?


Borgplaats helpt u om daarvoor de juiste oplossing te vinden.

Onze modellen

Wij bieden u verschillende modellen in Modulaire prefab bouw, zodat u een keuze kan maken die volledig bij uw wensen en voorkeuren past.

Zie alle modellen

Design

Onze hoogwaardige units zijn gericht zowel op duurzaamheid als op de toekomst door gebruik te maken van isolerende materialen, elektrische verwarming via warmtepomp of vloerverwarming en kunnen worden uitgevoerd met Smart home technologie (domotica).

Lees meer

Materialen

Het systeem van geventileerde gevels met thermisch hout zorgt voor duurzaamheid. De materialen hebben hoge geluidsisolerende eigenschappen om in alle rust en comfort te kunnen leven en verblijven.

Lees meer

Verlichting

In plaats van standaard 220V gebruikt Qhome 24V LED-verlichting, wat het energieverbruik aanzienlijk vermindert en het risico op kortsluiting en brand praktisch reduceert tot bijna nul. Daarnaast kunt u met Qhome letterlijk verlichting aansturen: met spraakopdrachten kunt u de aan-uit, kleur en helderheid van LED-lampen aanpassen.

Lees meer

Neem contact met ons op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Of stel uw vraag via het contactformulier wij helpen u graag verder. Wij zijn dagelijks bereikbaar tijdens kantooruren. Bezoek op afspraak.

Investering­smogelijkheden in Modulair

Vondellaan Vastgoed biedt u ook de mogelijkheid aan om in Modulaire woningen te investeren.

Bent u geïnteresseerd in het investeren in Modulaire woningen met een pandrecht en een vaste rendement? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer